Puistokulman monipuolisista tiloista löydät tilaisuuteesi sopivan juhla- tai kokoushuoneen

on parhaimmillaan 300 hengen juhla- tai kokoustila.  Tilassa on erinomainen av-tekniikka myös hybridikokouksiin. Tanssilattia on alkuperäinen vuonna 1964 käsityönä tehty koivurimalattia. Juhlapalvelumme täyttää kaikki tarpeesi niin ruoan kuin juomankin suhteen!

Tilavuokra arkisin alkaen 26-37 € alkavalta tunnilta. Viikonloppuisin, räätälöityihin seminaareihin ja juhliin sopimuksen mukaan.

 on mainio tila moneen käyttöön noin 60 hengelle. Alasalissa voit juhlia, jumpata tai kokoustaa. Voit tilata tarjoilut meiltä, mutta käytössäsi on myös oma keittiö, jos haluat itse valmistaa tarjottavaa.

Tilavuokra arkisin 26-37 € alkavalta tunnilta. Viikonloppuisin 315 € klo 9-23 ja sopimuksen mukaan, kuitenkin niin, että käytön tulee loppua viimeistään klo 24. 

 on tunnelmallinen kokonaisuus, jossa onnistuvat niin saunaillat kuin pienet palaveritkin noin 20 hengelle. Alkuperäinen käsin muurattu takka luo tunnelmaa. Saunoja on kaksi, ja kummassakin on oma pukuhuone ja suihkutilat. Voit tilata tarjoilut meiltä, mutta takkahuoneessa on myös pieni keittiö, jos haluat itse valmistaa tarjottavaa. Tilasta löytyy 55 tuuman televisio, joka sopii mainiosti urheilun seuramiseen saunailloissa.

Tilavuokra ilman saunanlämmitystä 37 € alkavalta tunnilta. Saunan kanssa 157 € alkavalta kahdelta tunnilta, minkä jälkeen 37 € alkavalta tunnilta.

Puistokulmassa on lisäksi kaksi muuta huonetta pieniä kokouksia tai muuta tilatarvetta varten.

Kysy lisää tiloistamme

Monipuoliset tilamme taipuvat moneen tapahtumaan.

Vieritä ylös

Anna palautetta