Puistokulman monipuolisista tiloista löydät tilaisuuteesi sopivan juhla- tai kokoushuoneen

on parhaimmillaan 300 hengen juhla- tai kokoustila.  Tilassa on erinomainen av-tekniikka myös hybridikokouksiin. Tanssilattia on alkuperäinen vuonna 1964 käsityönä tehty koivurimalattia. Juhlapalvelumme täyttää kaikki tarpeesi niin ruoan kuin juomankin suhteen!

Tilavuokra arkisin alkaen 27-39 € alkavalta tunnilta. Viikonloppuisin, räätälöityihin seminaareihin ja juhliin sopimuksen mukaan.

 on mainio tila moneen käyttöön noin 60 hengelle. Alasalissa voit juhlia, jumpata tai kokoustaa. Voit tilata tarjoilut meiltä, mutta käytössäsi on myös oma keittiö, jos haluat itse valmistaa tarjottavaa.

Tilavuokra arkisin 27-39€ alkavalta tunnilta. Viikonloppuisin 330€ klo 9-23 ja sopimuksen mukaan, kuitenkin niin, että käytön tulee loppua viimeistään klo 24. 

 on tunnelmallinen kokonaisuus, jossa onnistuvat niin saunaillat kuin pienet palaveritkin noin 20 hengelle. Alkuperäinen käsin muurattu takka luo tunnelmaa. Saunoja on kaksi, ja kummassakin on oma pukuhuone ja suihkutilat. Voit tilata tarjoilut meiltä, mutta takkahuoneessa on myös pieni keittiö, jos haluat itse valmistaa tarjottavaa. Tilasta löytyy 55 tuuman televisio, joka sopii mainiosti urheilun seuramiseen saunailloissa.

Tilavuokra ilman saunanlämmitystä 39 € alkavalta tunnilta. Saunan kanssa 160 € alkavalta kahdelta tunnilta, minkä jälkeen 39 € alkavalta tunnilta.

Puistokulmassa on lisäksi kaksi muuta huonetta pieniä kokouksia tai muuta tilatarvetta varten.

Kysy lisää tiloistamme

Monipuoliset tilamme taipuvat moneen tapahtumaan.

Vieritä ylös

Anna palautetta