Puistokulman monipuolisista tiloista löydät tilaisuuteesi sopivan juhla- tai kokoushuoneen

on parhaimmillaan 300 hengen juhla- tai kokoustila.  Tilassa on erinomainen av-tekniikka myös hybridikokouksiin. Tanssilattia on alkuperäinen vuonna 1964 käsityönä tehty koivurimalattia. Juhlapalvelumme täyttää kaikki tarpeesi niin ruoan kuin juomankin suhteen!

Tilavuokra arkisin alkaen 39-49 € alkavalta tunnilta. Viikonloppuisin, räätälöityihin seminaareihin ja juhliin sopimuksen mukaan.

 on mainio tila moneen käyttöön noin 60 hengelle. Alasalissa voit juhlia, jumpata tai kokoustaa. Voit tilata tarjoilut meiltä, mutta käytössäsi on myös oma keittiö, jos haluat itse valmistaa tarjottavaa.

Tilavuokra arkisin 39-49€ alkavalta tunnilta. Viikonloppuisin 450€ klo 9-23 ja sopimuksen mukaan, kuitenkin niin, että käytön tulee loppua viimeistään klo 24. 

 on tunnelmallinen kokonaisuus, jossa onnistuvat niin saunaillat kuin pienet palaveritkin noin 20 hengelle. Alkuperäinen käsin muurattu takka luo tunnelmaa. Saunoja on kaksi, ja kummassakin on oma pukuhuone ja suihkutilat. Voit tilata tarjoilut meiltä tai tuoda omat tarjoilut mukanasi. Tilasta löytyy 55 tuuman televisio, joka sopii mainiosti urheilun seuramiseen saunailloissa.

Tilavuokra ilman saunanlämmitystä arkisin 39-49 € alkavalta tunnilta. Saunan kanssa viikonloppuisin 199 € alkavalta kahdelta tunnilta, minkä jälkeen 59 € alkavalta tunnilta.

Puistokulmassa on lisäksi kaksi muuta huonetta pieniä kokouksia tai muuta tilatarvetta varten.

Kysy lisää tiloistamme

Monipuoliset tilamme taipuvat moneen tapahtumaan.

Scroll to Top

Anna palautetta